Sinua palvelevat

Soile Varhe
Parturi-Kampaaja

Hei!

Olen toiminut parturi-kampaajana vuodesta 2008 ja yrittäjänä 2009 vuodesta lähtien, nykyään omistajan roolissa. Teen työtäni intohimolla ja hyvin joustavasti asiakkaita palvellen asenteella: ”Kaikille on järjestettävä aika”.

Jenna Kivilompolo
Kosmetologi/Parturi-kampaaja

Hei!

Olen Länsi-Lapista kotoisin oleva kosmetologi/parturi-kampaaja. Valmistuin kosmetologiksi Rovaniemellä 2013, jonka jälkeen jatkoin opintoja ja sain parturi-kampaajan paperit Oulusta 2015.

Jenni Rahm
Parturi-kampaaja

Hei!

Olen kotoisin Helsingistä ja valmistunut parturi-kampaajaksi alkuvuodesta 2018. Lempitöitäni ovat erityisesti hiusten raidoitukset sekä vaalennusprojektitSusanna
Hieroja/UrheiluhierojaHei!

Olen toiminut hierojana ja urheiluhierojana 2004 lähtien. Käsittelen kaikenikäisiä asiakkaita ammattitaidolla aina aktiiviurheilijoista arkipäivän niska-hartiajumeista kärsiviin. Minulle on tärkeää, että oireesi helpottuvat ja rentoudut hoidon aikana.

Milla
SKY-kosmetologiHei!

Olen Helsinkiläinen SKY-kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja. Minulle tärkeää työssäni on asiakkaan kokonaisvaltainen huomioiminen ja rentoutus. Pidän etenkin kasvohoitojen ja meikkauksien tekemisestä.

.