Kauneushoitola

Exuviance kauneushoidot

Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Alla muutama esimerkki hoidoista, katsomme hoidot ihosi tarpeen mukaan.

Exuviance Radiance Peel – retinolikuorinta 79€
Todella tehokkaasti ihoa uudistava, kirkastava, kiinteyttävä ja ikääntymisen merkkejä häivyttävä retinolikuorinta. Hoidon avulla voidaan vaikuttaa useisiin iho-ongelmiin, kuten juonteisiin ja ryppyihin, epätasaiseen ihonsävyyn ja heikentyneeseen jäntevyyteen. Retinoli vaikuttaa tehokkaasti myös akneen taipuvaiseen ihoon. Kuorinta myös vähentää aknearpien näkymistä.

Retinolikuorinta levitetään iholle hoitolassa ja asiakas pesee sen pois kotonaan noin 8 tunnin jälkeen. Hoidon jälkeen noin 3-5 päivän ajan iho voi hilseillä voimakkaasti, sillä retinolikuorinta uudistaa ihoa tehokkaasti. Retinolikuorinnan jälkeisellä viikolla tulee käyttää mietoja tuotteita, joissa on PHA:ta sekä suojata ihoa auringolta huolellisesti. Soita ja kysy lisää!

Alkupuhdistus, hieronta (kaula, kasvot), naamio ja retinolikuorinta.
Exuviance Kultahoito 139€
Kiinteyttävä, uudistava ja tehokkaasti kosteuttava kasvohoito aikuiselle iholle. Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta + (boosteri), lämmin pyyhekompressi, ihonpuhdistus mekaanisesti/ultraäänellä, kulmakarvojen siistiminen, hieronta (decolte, hartia, kaula, kasvot), hoitonaamio decoltee, silmänympärys- ja kultanaamio, hoitovoide + c-vitamiini (Exuviance matkapaketti, arvo 39€)
Exuviance Kirkastava kasvohoito 122€
Kiinteyttävä, Ihoa kirkastava ja värivirheitä tasoittava kasvohoito aikuiselle iholle. Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta + (boosteri), lämmin pyyhekompressi, ihonpuhdistus mekaanisesti/ultraäänellä, kulmakarvojen siistiminen, hieronta (decolte, hartia, kaula, kasvot), hoitonaamio kaulalle, silmänympärysnaamio sekä kirkastava naamio kasvoille, c-vitamiiniseerumi ja hoitovoide.
Exuviance puhdistava kasvohoito 117€
Puhdistava kasvohoito rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta + (boosteri), lämmin pyyhekompressi, ihonpuhdistus mekaanisesti/ultraäänellä, kulmakarvojen siistiminen, hieronta (hartiat, kaula, kasvot), silmänympärysnaamio sekä syväpuhdistava ja rauhoittava naamio kasvoille, seerumi ja hoitovoide.
Exuviance kosteuttava kasvohoito 109€
Tehokkaasti kosteuttava ja ihoa ravitseva kasvohoito kosteusköyhälle iholle. Sopii ensimmäiseksi Exuviance hoidoksi. Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, lämmin pyyhekompressi, ihonpuhdistus mekaanisesti/ultraäänellä, kulmakarvojen siistiminen, seerumi, hieronta (hartiat, kaula, kasvot), silmänympärysnaamio sekä kosteuttava naamio kasvoille, seerumi ja hoitovoide.
Exuviance klassinen kasvohoito 95€
Klassinen kevyesti puhdistava ja kosteuttava kasvohoito. Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, Kevyt ihonpuhdistus, kulmakarvojen siistiminen, hieronta (kaula, kasvot), kosteuttava naamio, seerumi ja hoitovoide.
Mekaaninen ihonpuhdistus 75€/ alle 12-vuotiaat 65€
Alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus mekaanisesti/ultraäänellä, rauhoittava naamio kasvoille ja hoitovoide.
Mikrohionta 85€
Ihoa kirkastava ja uudistava laitehoito. Alkupuhdistus, kuorinta, (ihonpuhdistus), kaulan ja kasvojen hieronta, rauhoittava naamio, seerumi, hoitovoide.

Mikrohionnan jälkeen tulee välttää aurinkoa/solariumia, hikoilua, saunomista ja uimista.
Ultraäänipuhdistus 85€
Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka aktivoi ihon toimintoja. Alkupuhdistus, kuorinta ja ihonpuhdistus ultraäänellä, kaulan ja kasvojen hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoide.

Exuviance pikakasvohoidot n.30min

Kultanaamio pikakasvohoito 63€
Pikahoito aikuiselle iholle Alkupuhdistus, happokuorinta + (boosteri), kultanaamio ja silmänympärysnaamio, seerumi, kosteusvoide
Savinaamio pikakasvohoito 60€
Syväpuhdistava pikahoito rasvoittuvalle iholle. Alkupuhdistus, happokuorinta + (boosteri), kosteuttava ja syväpuhdistava savinaamio, seerumi ja kosteusvoide.
Kosteuttava pikakasvohoito 57€
Kosteuttava pikahoito kosteusköyhälle ja herkälle iholle. Alkupuhdistus, happokuorinta, kosteuttava naamio, seerumi, kosteusvoide.
Exuviance Silmänympärysihon hoito 42€
Kirkastava ja kosteuttava silmänympärysalueen hoito. Alkupuhdistus, kuorinta, silmänympärysalueen hieronta, kosteuttava ja kiinteyttävä naamio, seerumi, erikoisvoide silmänympärysiholle.
Exuviance

Kestovärit

Ripsien ja kulmien kestovärjäys + muotoilu     40€
Ripsien tai kulmien kestovärjäys + muotoilu     25€
Kulmien muotoilu     22€

Kestotaivutukset

Ripsien kestotaivutus – sisältää ripsien kestovärjäyksen     85€
Kulmakarvojen laminointi – sisältää kulmakarvojen kestovärjäyksen     55€

Sokeroinnit

Alexandria Body Sugaring

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä. Alexandrian Sokeritahna on 100% luonnollisista aineista tehty, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Sokeroinnilla saadaan karvojen lisäksi poistettua iholta kuollut ihosolukko, jolloin ihosta tulee sileä ja nuorekas. Sokerointi käy siis erinomaisesti myös kuorinnasta. Sokeroinnilla voidaan myös saada aikaan pysyvä karvattomuus, sillä useiden ja toistuvien sokerointikäsittelyiden jälkeen alkaa karvatuppi usein heikentyä. Jossain vaiheessa karvatuppi ei tuota enää uutta karvaa. Karvan laatu muuttuu myös sokerointikertojen myötä hennommaksi eikä uuden karvan kasvaessa iholla tunnu epämiellyttävää piikikästä sänkeä.

Ennen sokerointia:

Ennen sokerointiin tuloa iho kannattaa kuoria noin 2 vuorokautta ennen aikaasi. Lisäksi suosittelemme tulemaan sokerointiin ilman kosteusvoidetta. Kosteusvoide tekee iholle liukkaan pinnan tai kalvon, jonka puhdistaminen puhdistusaineella ei aina yksin riitä. Sokeritahna ei tartu ihoon, eikä lopputuloksesta saada haluttua. Karvan on hyvä olla sen mittainen, että saat siitä pienen otteen sormenpäillä.

Sokeroinnin jälkeen:

Sokeroinnin jälkeen suosittelemme käymään mahdollisuuksien mukaan haaleassa suihkussa. Puhdistamme toki ihosi myös hoitolassa. Ihoa tulee kosteuttaa päivittäin ja kuoria noin 2-3 kertaa viikossa. Tähän käy kuorinta-aine, mutta myös kuorintahanska on hyvä vaihtoehto. Kainaloiden alueille ei suositella käytettävän deodoranttia saman vuorokauden aikana. Heti sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää aurinkoa, hikiliikuntaa, saunaa tai uimista. Iho on herkkä ja karvatupen ollessa ”auki”, voi sinne helposti päästä epäpuhtauksia. Solariumia kannattaa välttää noin viikon ajan sokeroinnin jälkeen. Aurinkoon voi mennä, kunhan muistaa suojata ihon kunnolla.

Teemme sokerointeja myös miehille, lukuunottamatta brasseja!

Brasilialainen, ensikertalainen 80€
Brasilialainen 75€
Kanta-asiakashinta 65€ kun edellisestä käynnistä on max 6 vkoa
Bikinilinja 35€
String bikini 45€
Sääret tai reidet 45€
Käsivarret 45€
Kainalot 30€
Selkä alk. 45€
Rinta ja vatsa alk. 45€
Ylähuuli ja/tai leuka 20€
Kasvot alk. 30€
Sokerointipaketti: Brassi, sääret ja reidet 145€
Sokerointipaketti: Bikini, sääret ja reidet 110€
Sokerointipaketti: Brassi, kainalot, sääret 132€
Sokerointipaketti: Bikini, kainalot ja sääret 95€
*Voit myös koota itse haluamasi sokerointipaketin: kolmen alueen yhteishinnasta -12%

OPI ProSpa jalkahoidot

Käsi- ja jalkahoidoissa käytämme OPI ProSpa -ihonhoitosarjan tuotteita. OPI ProSpa on sarja, joka tuo kasvojenhoitotuotteiden laadun ja tehon jalkojen ja käsien iholle. Kaikissa ProSpa -tuotteissa on käytetty pääraaka-aineena Cupuaçu- voita ja valkoista teetä.

*Lisäpalvelut kohdasta: Kynsien lakkaus + 15€ TAI Kestolakkaus +25€

OPI Minipedic - kevyt jalkahoito 62€
Kevyt jalkahoito. Jalkakylpy, kevyt jalkapohjien raspaaminen, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, nopea hieronta ja pehmentävä voide.
OPI Pedic - jalkahoito 72€
Jalkakylpy, mahdollisten kovettumien poisto ja ongelmakohtien hoito, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kevyt hieronta ja pehmentävä voide.
OPI SpaPedic - hemmotteleva jalkahoito 85€
Rentouttava jalkahoito. Jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, rauhoittava ja kosteuttava naamio jalkaterästä sääreen, hieronta ja pehmentävä voide sekä kosteuttava suihke.
Kynsien leikkaus 38€
Jalkakylpy ja kynsien siistiminen.

OPI ProSpa käsihoidot

*Halutessasi lisäpalvelut kohdasta kestolakkaus yksivärinen 20€ lisähintaan.

OPI Minimanic – pikamanikyyri 30€
Kiireiselle asiakkaalle nopea käsihoito. Kynsien ja kynsinauhojen nopea siistiminen, kynnen kiillotus tai väritön lakka ja kosteusvoide
OPI Salonkimanikyyri 45€
Kirkastava ja kosteuttava käsihoito. Kynsien viilaus, kylvetys ja kynsinauhojen siistiminen, kevyt hieronta, kynsien lakkaus* ja kosteuttava suihke.
OPI Spamanic -käsihoito 62€
Rentouttava SPA-manikyyri. Kynsien viilaus ja kynsinauhojen siistiminen, kylvetys ja kuorinta, pehmentävä naamio, lakkaus*, käsihieronta, kosteusvoide ja kosteuttava suihke.

OPI GelColor -kestolakkaukset

Hellävarainen ja kestävä lakkaus, joka pysyy 2-3 viikkoa kauniina ja suojaa omaa luonnon kynttä. Kestolakkausta varten omaa luonnon kynttä ei tarvitse ohentaa tai viilata juuri lainkaan, minkä vuoksi lakkaus ei vaurioita omaa kynttä. OPI GelColor- kestolakka kovetetaan LED-valossa, mikä tekee kestävän pinnan lakalle hetkessä. Lakkaus säilyy kauniina ja kiiltävänä pitkään! Soita salonkiin, mikäli sinulla herää jotain kysymyksiä lakkauksesta tai valikoimissamme olevista sävyistä.

Kestolakkaus sormenkynsiin 55€
Kynsien ja kynsinauhojen kevyt siistiminen, OPI GelColor -kestolakkaus ja hoitava kynsinauhaöljy. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa.
Kestolakkaus varpaankynsiin 65€
Kynsien ja kynsinauhojen kevyt siistiminen, OPI GelColor -kestolakkaus ja hoitava kynsinauhaöljy. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa.
Kestolakkauksen huolto sormenkynnet 60€/ varpaankynnet 70€
Vanhan kestolakan poistaminen, kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, OPI GelColor -kestolakkaus ja kosteuttava voide.

Ehostus

Päivämeikki 54€
Iltameikki 80€
Häämeikki - sisältää koemeikin 130€

Rentouttava klassinen hieronta

30 minuutin hieronta 38€
45 minuutin hieronta 48€
60 minuutin hieronta 58€Leikkaukset


Kampaamoleikkaus 45min* 62€
Mallinmuutosleikkaus 60min* 78€
Otsahiustenleikkaus (tasaus) 15min 20€
Parturileikkaus (tasaus) 30min* 37€
Koneajo 15min 22€
Lasten hiustenleikkaus 30min (Alle 7v) 35€
*Sisältää pesun ja föönauksen

Väri ja leikkaus


Tyviväri (enintään 3cm) 117€
Lyhyet hiukset 139€
Puolipitkät hiukset 149€
Pitkät hiukset 160€
Extra pitkät/paksut hiukset 175€

Moniväri ja leikkaus


Lyhyet hiukset 150€
Puolipitkät hiukset 163€
Pitkät hiukset 177€
Extrapitkät tai -paksut hiukset 190€
Esivaalennus 40-60€
Sävytyslisä 30-60€
Tekniikkalisä (esim. balayage- tai muu erikoisvärjäys) 10-20€

Raidat ja leikkaus


Lyhyet hiukset 141€
Puolipitkät hiukset 153€
Pitkät hiukset 170€
Extrapitkät tai -paksut hiukset 185€

Hoitokäsittelyt


Niophlex-tehohoito (sis. pesun ja föönauksen) 50-65€
Niophlex-tehohoito esim. väripalvelun yhteydessä 25-40€

Permanentti ja leikkaus


Lyhyet hiukset 140€
Puolipitkät hiukset 160€
Pitkät hiukset 75€/h

Kampaukset


Juhlakampaus 75min 85€
Pikakampaus lyhyet hiukset 30min 45€
Pikakampaus pitkät hiukset 45min 57€
Pesu ja föönaus 30min 38€
Pesulisä kampaukseen. Jos tarvitset pesun, ole etukäteen yhteydessä kampaamoon. +15€

Hiusten pidennykset


Konsultointi 15min 15€
Kaikki hinnaston hinnat ovat alkaen-hintoja. Hinta määräytyy käytetyn ajan sekä esim. värikäsittelyissä käytetyn ainemäärän ja tekniikan mukaan.